Når dit hovede kigger til højre og der pludseligt er en trailer med mursten der ikke har været der før.

…. så går man ind og banker på døren og spørger vildt fremmede menesker om man må tage deres byggeaffald. Det måtte jeg godt, han kaldte det “Win-Win”

Det passer nemlig med at jeg eventuelt får rabarber og jordbær kage og alt muligt andet godt at spise fordi vi mangler en ovn at bage det i.

I går sagde jeg at, “jeg havde mursten til at bygge en ovn med” jeg havde nogle “sten” der ikke er mursten, men de flækker let under varme, jeg havde derfor brug for rigtige “mursten”

Da vi ikke rigtigt tager tid i betragtning mere er det rigtigt/forkert i nuet, men når fremtiden/nutid/fortid er glasklar så bliver det automatisk rigtigt og murstenene kommer på det rigtige tidspunkt hvis man har øjene åbne.

Hvad er pointen? Alt godt kommer til gode menesker der venter længe nok.

Usefull workout vs. useless workout /one method is a tool for building something useful, the other a fool for social recognition (compensation for low self-esteem/
The big guy requires way too much food to sustain the energy he used to become that big! That energy comes from food, and if you eat alot of food, you put a strain on the planets eco-system.
DSC_0000013asdfasdf

That which fourth density is not: it is not of words, unless chosen. It is not of heavy chemical vehicles for body complex activities. It is not of disharmony within self. It is not of disharmony within peoples. It is not within limits of possibility to cause disharmony in any way. -Ra 

“Carry a load” Jordan Peterson, PhD Psychology – https://www.youtube.com/watch?v=CpvvCJhMNSk

For at få  nok energi igen uden at købe mig endnu mere fattig i frugter og nødder, så kan jeg nu tillade mig at æde et par af min kats pølser som var ved at blive “madspild” Madspild er ikke godt for planeten. Derfor kan jeg med god samvittighed æde et par pølser selvom jeg er vegetar, men jeg skal skynde mig, for katten tager resten 😉 Med reiki kan deres frekvens løftes til at matche. Det klarer mine magic chopsticks 😉 Stjæle

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s